Blog

Spa & Wellness

Hot Spring Spas
zlepšují každý den od roku 1977

Slavíme 45 let wellness!

Je to již 45 let, co byly vyrobeny první přenosné vířivky Hot Spring® Spas, které odstartovaly odkaz inovací, jenž pokračuje dodnes.

Vydejte se s námi na krátkou videoprohlídku, v níž se vrátíme k některým historickým událostem značky – navrženým tak, aby pomohly naplnit naše motto: „Every Day Made Better®“

Hot Spring® Spas, světově nejprodávanější značka vířivek, slaví 45 let špičkové kvality a inovací v oboru. Od roku 1977, kdy Jeff a Jon Watkinsovi postavili první vířivky Hot Spring v garáži v severním San Diegu, slouží značka těm, kteří chtějí od života maximum, a plní slib Every Day Made Better®.

S více než jedním a půl milionem prodaných vířivek si společnost Hot Spring Spas vydobyla pozici lídra v oboru tím, že se zaměřila na to, na čem majitelům vířivek záleží nejvíce – legendární masáž, snadnou péči o vodu, špičkovou energetickou účinnost a bezkonkurenční péči o zákazníky.

Od samého počátku byly inovace zakořeněny v samotné DNA společnosti Hot Spring Spas. V roce 1984 společnost vyvinula patentovanou pohyblivou trysku Moto-Massage®, která je v oboru jedinečná. V roce 2019 se díky solnému systému FreshWater® stala péče o vodu jednodušší než kdykoli předtím, což majitelům lázní Hot Spring umožnilo trávit méně času údržbou lázní a více času jejich užíváním.

Značka je i nadále lídrem v oblasti komplexního systému Energy Smart®, což je kombinace inovací, která zahrnuje jedinečná izolační řešení, patentovaná topná tělesa a na míru vyrobené kryty, které společně udržují teplou vodu v lázních a nízké náklady na energii.

Vijaikrishna „VJ“ Teenarsipur, prezident společnosti Watkins Wellness®, výrobce Hot Spring Spas, se těší na zářnou budoucnost značky. „Design, inovace a kvalita jsou od prvního dne základem filozofie naší značky. Vždy se snažíme zlepšovat a dělat více, abychom potěšili naše zákazníky a zároveň ctili náš jedinečný odkaz.“

Majitelé vířivek využívají výhod každodenního režimu, který pomáhá uvolnit vaše nejlepší já™

Pravidelná vodoléčba může přinést vitalitu a wellness výhody, které přesahují hranice vířivky. Vířivky Hot Spring, které jsou poutavým doplňkem jakéhokoli venkovního prostoru, se vyznačují designem, energetickou účinností a inovacemi v oblasti péče o vodu, které zajišťují, že jsou vždy horké a připravené podpořit každodenní rutinu, která pomáhá majitelům uvolnit jejich nejlepší vlastnosti.

Již 45 let se společnost Hot Spring Spas snaží poskytovat zákazníkům absolutně nejlepší zážitek z vlastnictví vířivky. I nadále ctíme náš závazek k inovacím, kvalitě a pozitivním změnám v životech lidí. Toto zaměření nás přivedlo tam, kde jsme dnes, a bude i v budoucnu středobodem všeho, co děláme.. Steve Stigers, výkonný viceprezident společnosti Watkins Wellness