NEMÁTE PŘEDSTAVIVOST?
Naše aplikace vám to ulehčí!

Bezplatná aplikace Virtual View AR vám dodá sílu rozšířené reality na dosah ruky.

Využijte novou aplikaci Virtual View™ AR

Jste připraveni si zrekonstruovat svou zahradu a vymyslet si vlastní design? Po prozkoumání výhod vlastnictví vířivky zajisté víte, jak vám pravidelné koupele mohou přinést řadu benefitů jako je úleva od svalů a stresu, pomoci vám klidněji spát a dodat vám vitalitu, abyste byli co nejvíc spokojení. Kromě toho se můžete těšit na to, že v teplé vodě své nové lázně budete trávit čas s blízkými bez rozptylování veřejnosti, nebo cizích lidí.

Už se nemůžete dočkat, až se koupání ve vířivce stane součástí vaší každodenní rutiny, ale na mysli máte jednu neodbytnou otázku.
Jak to bude vypadat na mé zahradě?

Při tolika modelech, velikostech a barvách, z nichž můžete vybírat, je opravdu těžké si být jistý, že jste vybrali ideální vířivku, která vyhovuje vašemu životnímu stylu a vašemu prostoru. Kvalitní vířivka je významnou investicí a nikdo nechce být v den dodání překvapen vířivkou, které nevypadá nebo nesedí „tak, jak má“.

Říkáte si kéž by existoval způsob, jak si skutečně prohlédnout a porovnat různé modely a barevná provedení ve vlastním prostoru a eliminovat tak váhání a stres.

Jsme rádi, že vám můžeme s klidem říct: „Všechno tohle nyní můžete hodit za hlavu!“

The Virtual View AR od HotSpring Spas

Nyní už se nemusíte ničím stresovat. Naše aplikace Virtual View AR od HotSpring Spas Vám umožní využít rozšířenou realitu přímo ve vašem chytrým telefonu, nebo tabletu. Uvidíte na vlastní oči skrz naší aplikaci, jaká nejlepší varianta vířivé vana promění váš prostor na zahradě v dokonalost. Teď už bude s touto aplikací vybírání tak snadné, zábavné a pohodlné. Využili jsme sílu rozšířené reality, abychom vám pomohli na vlastní oči vidět, jak vířivka Hot Spring může proměnit váš prostor.

Aplikace Virtual View AR eliminuje dohady při nákupu vířivky tím, že vám umožní vizualizovat jakýkoli model a barevnou kombinaci ve vaší vlastní zahradě.

Jděte dopředu! Vizualizujte si své oblíbené modely ve svém prostoru

S aplikací Virtual View AR nemusíte nic těžkého zvedat. Jednoduše nasměrujte kameru zařízení tam, kde chcete, aby vaše vířivka naskenovaly prostor a na obrazovce telefonu se objeví trojrozměrný obraz vybraného modelu v plném měřítku. Můžete měnit polohu, otáčet a upravovat obrázek, dokud nenajdete místo, které je pro vaši novou vířivku to pravé.

Navrženo pro pohodlí, flexibilitu a snadné použití

Aplikace umožňuje snadno si z pohodlí domova prohlédnout každý model – ve všech barevných provedením, které nabízíme. Jednoduše si stáhněte bezplatnou aplikaci do svého mobilního zařízení z App Store, nebo Google Play a postupujte dle pokynů krok za krokem, které vám pomohou najít tu správnou variantu. Jediným dotykem prstu se na obrazovce objeví 3D obrázek vybraného modelu. Můžete se po něm projít, prohlédnout si vnitřek vířivky a otočit ji tak, aby se hodila do daného prostoru.

Nechte ostatní, aby se vyjádřili k vašim nejlepším tipům

Jakmile prozkoumáte všechny modely a vyberte své favority, můžete je uložit do aplikace pro pozdější přístup, přeposlat je přátelům a rodině nebo je poslat přímo místnímu prodejci Hot Spring Spas a udělat další krok na cestě ke vlastnictví vířivky!

My jako Spa & Wellness – autorizovaný prodejce jsme připraveni s vámi probrat váš výběr a zodpovědět vaše otázky týkající se funkcí vířivky, péče o vodu, nebo čehokoli, co vás zajímá. Potvrdíme vám požadavky na dané místo a pomůžeme vám připravit se na dodání vaší nové vířivky po jejím zakoupení.

Projděte si všechny modely

Najděte si své oblíbené lázně s funkcemi, designem a velikostí, které nejlépe vyhovují vašim potřebám. Vyberte si z řady stylových, barevných kombinací a podívejte se, jak každá z nich může proměnit váš prostor. Poté si uložte své nejlepší varianty do oblíbených.

Vyzkoušejte modely, které se vám líbí

Jednoduše nasměrujte kameru svého zařízení tam, kde chcete mít vířivku. Jediným dotykem prstu se na obrazovce zobrazí trojrozměrný obraz vybraného modelu vířivky. Projděte se kolem, podívejte se dovnitř. Otáčejte a upravujte její polohu, dokud nenajdete místo, které je pro vaši vířivku to pravé.

Stáhněte si aplikaci ještě dnes!