Swim Cross X500 Plavací vana řady SwimCross Exercise System

Výběr opláštění / Dark Mocha

Alpine White / Výběr skeletu

Swim Cross Exercise System X500

  • Počet osob: 3
  • Rozměry (DxŠxV): 458 x 226 x 132 cm
  • Hmotnost: 1230/ 8260 kg
  • Zobrazit technický list
  • Wellness přesně tak, jak potřebujete

    Nic není více osvěžující a nedodá tolik energie, jako plavání nebo cvičení aquatic fitness v soukromí a pohodlí domova. Endless Pools®, tvůrci SwimCrossTM Exercise Systems, vám představují X500.

    Velké X500 bylo navrženo nejen pro vizuální efekt, ale i pro všechny úrovně uživatelů tak, aby každému umožnilo veškerou pohybovou aktivitu. Svojí velkorysou plochou pro plavání a cvičení aquatic fitness, spolu se snadným vstupem a variabilním systémem trysek protiproudu, dodá X500 domácímu wellness zcela novou úroveň. Nastal čas začlenit aktivní cvičení do svého života.

    Stejně jako u modelové řady E můžete Swim Cross Exerscise X500 doplnit dalšími tréninkovými pomůckami v podobě veslařského trenažéru, plaveckého úvazku, který vylepšuje stabilitu a pomáhá udržovat tělo při plavání uprostřed proudu vody a zrcadla na dno pro dokonalou kontrolu plaveckého stylu.

    Skvělý zážitek z uvedených aktivit doplní volitelný hudební systém vybavený osmi reproduktory a subwooferem s přenosem Bluetooth®.

    Další volitelnou vychytávkou je Wifi-modul, který slouží k ovládání zařízení prostřednictví aplikace v chytrých telefonech, tabletech atd., a to v rámci místní, nebo celosvětové sítě.

    Mám nezávazný zájem