Blog

Spa & Wellness

HotSpring® získal hodnocení TRADECERTIFIED™

Vířivé vany Hot Spring získaly v roce 2022, stejně jako každý rok od roku 2006, certifikát TradeCertified™. Toto označení znamená, že společnost Hot Spring Spas byla uznána jako výrobce vířivek, který na základě auditovaných průzkumů spokojenosti trvale poskytuje vynikající výrobky a služby svým zákazníkům.

Značka HotSpring splnila náročné standardy TradeCertified™, což je známkou toho, že je již více než 40 let jedničkou ve svém oboru.

Být uznán ve svém oboru je vždy čest, zvláště když se jedná o ocenění, které klade důraz na kvalitu výrobků, spokojenost zákazníků a školení zaměstnanců. Pro zákazníka, který chce investovat do značky, jež mu přinese kvalitu a spokojenost, to však znamená mnohem víc.

Investování do vířivky Hot Spring Vám zaručí, to že vkládáte důvěru do renomovaného výrobce, který vytvořil špičkovou vířivku, která vydrží dlouhá léta.

Investice do značky hodnocenou TradeCertified™, znamená investici do jistoty

TradeCertified™ je označení udělované společností Bigfish Publications, předním mediálním zdrojem v oblasti bazénů a vířivek. 

Když navštívíte prodejce vířivých van, ať už online nebo osobně, máte na výběr z desítek možností. Když porovnáte ceny a funkce vířivek, může být obtížné najít tu nejlepší. Pokud ovšem vyberete výrobce vířivek, který splňuje standardy TradeCertified™, můžete si dopřát více klidu.

Výrobce HotSpring prošel kontrolou produktových řad, výrobních procesů i požadavků na údržbu. Díky tomu můžeme zaručit, že patříme k nejlepším v oboru.